President George code

Voor al je vragen over bakkies, CB's en Export Radios

Moderators: 19-AT-068 Frank, Thijs, Remco Rozenburg, erik_ark

president george reset ingevoerde code

Berichtdoor jan oss » 21 jun 2014, 11:38

wat weinigen weten is het resetten van de ingevoerde code,voor zowel president george als president james

1 : stroom/dc spanning aan/uit ;nb/anl + program , tegelijk indrukken en vasthouden
2 : stroom/dc spanning aan
3 : code knippert 4 seconden
4 : nb,anl + program los laten
5 : terwijl code knippert invoeren : mode-m1-m3-program
6 : 4x program en 1x power
7 : apparaat werkt nu met fabriekscode

deze modificatie is niet bedoeld voor gestolen bakkies,!!!!!!!!!!
jan bak oss
Avatar gebruiker
jan oss
www.cbforum.nl SUPERRRRR Freak
www.cbforum.nl SUPERRRRR Freak
 
Berichten: 682
Geregistreerd: 03 apr 2009, 12:39
Woonplaats: oss

President George code

Berichtdoor HDR » 30 sep 2017, 19:30

Is het mogelijk om de code te omzeilen ,moet het nu elke keer tijdens het aanzetten intoetsen?
HDR
www.cbforum.nl Freak
www.cbforum.nl Freak
 
Berichten: 175
Geregistreerd: 18 feb 2017, 17:45
Woonplaats: Apeldoorn

Re: President George code

Berichtdoor Gammapooka » 30 sep 2017, 21:22

Dat is precies de reden dat ik hem weg heb gedaan, vond dat reuze irritant.
Enigste oplossing is om de George aan de stroom te laten (dus voeding niet uit zetten).
Avatar gebruiker
Gammapooka
Nieuw Lid
Nieuw Lid
 
Berichten: 10
Geregistreerd: 19 sep 2017, 05:47
Woonplaats: Hoorn NH


Keer terug naar Bakkies

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 13 gasten