Geen ontvangst signaal.

Voor al je vragen over bakkies, CB's en Export Radios

Moderators: 19-AT-068 Frank, Thijs, Remco Rozenburg, erik_ark

Geen ontvangst signaal.

Berichtdoor A.H » 10 jun 2018, 19:37

Ik zit met een probleem, ik heb een 27 mhz bakie gekocht een HY-COM 2000. Als ik het bakkie aanzet en het volume helemaal open zet, hoor ik heel zacht Ruissen. Als ik de microfoon plug beet pak, begint die te brommen. De squelch knop ook helemaal open. Ik hoor verder niets. Ik heb hem getest naast een andere bak en hij zend goed. Ik heb ondertussen de speaker, microfoon al vervangen. Ik dacht het kan aan de TA7205 liggen. Anderen in gezet. Blijft het zelfde. Heeft iemand anders nog een idee!
A.H
Nieuw Lid
Nieuw Lid
 
Berichten: 2
Geregistreerd: 08 nov 2017, 22:03

Re: Geen ontvangst signaal.

Berichtdoor Ernst » 21 aug 2018, 19:14

weet je zeker dat die zogenaamde andere mike goed geplugt is voor je bak? want als je de bak hoort brommen dan zitten er over het algemeen de draadjes niet goed op de Mike plug
Avatar gebruiker
Ernst
Opgegeven Geval!
Opgegeven Geval!
 
Berichten: 1360
Geregistreerd: 08 feb 2005, 00:06

Re: Geen ontvangst signaal.

Berichtdoor cb1gwn » 30 aug 2018, 14:40

Sluit eens een externe speaker aan en luister wat die dan doet.
Bert actief op 27mc sinds 04-1981
Gewerkte divisies: Who cares ?
http://www.freeradionetwork.nl
Afbeelding
Avatar gebruiker
cb1gwn
Opgegeven Geval!
Opgegeven Geval!
 
Berichten: 1272
Geregistreerd: 25 dec 2008, 19:47
Woonplaats: Hoevelaken


Keer terug naar Bakkies

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 19 gasten